Airbus A350 XWB a plecat în primul său turneu demonstrativ din China

Cel mai nou avion de pasageri din lume, Airbus A350 XWB, va face primul turneu demonstrativ din China în perioada 25 iunie – 2 iulie 2016. În timpul călătoriei care va dura opt zile, aeronava de test A350 XWB MSN2 (numărul de serie al producătorului) va zbura la Beijing (PEK), Shanghai (SHA), Guangzhou (CAN), Haikou (HAK) și Chengdu (CTU).

Turul este urmare a confirmării A350 de către China Eastern Airlines care a comandat 20 de aeronave A350-900 în aprilie 2016. Air China a comandat, de asemenea, 10 aeronave de tip A350-900. Performanța operațională de neegalat și confortul cabinei A350 XWB va oferi liniilor aeriene chineze un avantaj competitiv și vor atrage mai mulți pasageri pe rutele internaționale. China este una dintre piețele cu cea mai rapidă creștere pentru transportul aerian și Airbus a furnizat 50% din flota de aeronave comerciale aflate în circulație în China.

Advertisements

Până în prezent, Airbus a înregistrat circa 800 de comenzi pentru A350 XWB de la 42 de clienți din întreaga lume, fiind deja una dintre cele mai de succes aeronave widebody de până acum.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share