Wizz Air anunță promovări și își actualizează echipa de conducere

Wizz Air Holding plc („Wizz Air”), cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, a anunțat astăzi o actualizare a echipei sale de conducere.

george_michalopoulos_wizz_airGeorge Michalopoulos a fost promovat în funcția de Chief Commercial Officer începând cu 1 septembrie 2016. În noul său rol, Michalopoulos va raporta către József Váradi, Chief Executive Officer.

Advertisements

Michalopoulos s-a alăturat Wizz Air în 2010, în calitate de Head of Pricing and Revenue Management, iar apoi în mai 2015 a fost promovat în funcţia de Head of Network Development, Scheduling and Sales. Înainte de a face parte din echipa Wizz Air, Michalopoulos, 35 ani, și-a construit o carieră prestigioasă în domeniul managementului comercial și al gestionării veniturilor la Flybaboo și Blu-Express. George este cetățean elvețian, britanic și grec și deține atât licența, cât și masterul în Științe și Inginerie la Universitatea Stanford.

În noua sa poziţie, Michalopoulos îl va înlocui pe György Abran, care după 12 ani de activitate în cadrul companiei, a decis să părăsească Wizz Air din septembrie 2016.

József Váradi, Chief Executive Officer al Wizz Air a declarat: “Mă bucur că anunțul de astăzi este un alt exemplu de promovare a talentelor puternice din interiorul companiei Wizz Air. În ultimii 6 ani, George a demonstrat determinare şi competențe deosebite. Departamentul pe care l-a condus a obținut rezultate remarcabile, ceea ce subliniază încă o dată modul în care WIZZ îşi recrutează echipa punând accent pe devotament, dedicare şi munca asidu, asigură ascensiunea către managmentul superior. De asemenea, aș dori îi mulțumesc lui György pentru munca depusă în ultimii 12 ani și îi urez mult succes în viitor.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 69 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 420 de rute de la 25 de baze, ce asigură conexiunea între 124 de destinaţii din 39 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 2.600 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 20 de milioane de pasageri în ultimele 12 luni.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea „WIZZ” și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares. Wizz Air a fost aleasă recent “Value Airline of the Year 2016” de editorii Air Transport World, una dintre cele mai importante reviste de aviație.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share