Urmărește-ne

Al doilea avion SMURD va fi din nou operațional; bază aeriană la Jibou

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Al doilea avion SMURD va fi din nou operațional; bază aeriană la Jibou

Știri

Al doilea avion SMURD va fi din nou operațional; bază aeriană la Jibou

Al doilea avion din flota SMURD își va relua activitatea în perioada următoare, conform declarațiilor făcute de Raed Arafat. Oficialul a mai afirmat că în luna septembrie va fi deschisă o nouă bază aeriană de salvare în județul Sălaj.

Avionul Piper PA-42-720 Cheyenne III, înmatriculat 1121, a fost achiziționat de SMURD în 2016 din contribuțiile de 2% din impozitul pe venit al românilor însă de luni bune nu este operațional. Acesta se află în prezent pe platforma aeroportului Băneasa și are nevoie de revizii tehnice iar acestea vor fi făcute în perioada următoare.

Cu această ocazie vă reamintesc că avionul Cessna Citation V al SMURD și-a reînceput activitatea în urmă cu câteva zile și deja a efectuat mai multe misiuni de salvare.

Raed Arafal a mai declarat că SMURD va deschide o nouă bază aeriană de salvare la Jibou, județul Sălaj, în luna septembrie care va deservi zona de Nord-Vest a României.

În luna septembrie va mai fi operațională o nouă bază aeriană de salvare SMURD la Jibou pentru deservirea regiunii Nord-Vest după ce a fost finalizată construcția bazei aeriene unde va fi amplasat elicopterul.

SMURD are în prezent baze aeriene la Mureș, București, Iași, Arad, Dolj, Constanța și Galați.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus