ALC comandă 111 Airbusuri; e primul client al modelului A350F (cargo)

Air Lease Corporation (ALC) a anunțat oficial la Dubai Airshow 2021 semnarea unei scrisori de intenție pentru a comanda 111 avioane Airbus.

Compania de leasing americană este primul client al modelului A350F (cargo) produs de Airbus, însă încă necertificat, prin intenția de a comanda șapte avioane de acest tip.

Pe lângă cele șapte Airbusuri A350F, ALC intenționează să mai comande 25 de Airbusuri A220-300, 55 de Airbusuri A321neo, 20 de Airbusuri A321XLR și patru Airbusuri A330neo.

Informațiile despre clienții către care ALC va livra aceste avioane și când compania de leasing și Airbus vor finaliza și semna comanda sunt necunoscute.

ALC a fost clientul de lansare pentru versiunile foarte populare de A321LR și XLR. Acum, devenim clientul de lansare pentru A350F și, de departe, cel mai mare client pentru A220. Am avut viziunea de a fi primii care adoptă A321 și suntem convinși că am făcut din nou alegerea corectă cu A220 și A350F, răspunzând la ceea ce vedem că va avea nevoie piața în perioada de redresare care urmează. În plus, suntem foarte entuziasmați că am încheiat un parteneriat pentru un fond de sustenabilitate care va contribui la viitorul verde pentru industria noastră,” a declarat Steven F Udvar-Hazy, Executive Chairman la Air Lease Corporation.

Despre Airbus A350F puteți citi mai multe informații AICI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
3
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share