Animawings va mai recepționa două A320 și angajează însoțitori de bord

Airbus A320 Animawings (YR-AGA) / Foto: Loredana Cioclei

Compania Animawings va opera în vara acestui an trei Airbusuri A320 iar acum recrutează însoțitori de bord.

Flota companiei aeriene Animawings, parte a grupului Memento care deține și Christian Tour, va crește de la un avion la trei în următoarea perioadă.

Cele două avioane care urmează să intre în flota Animawings vor fi tot Airbusuri A320 iar livrarea lor va avea loc în următoarele luni.

Înainte de a fi publicată pe site, această informație a apărut cu câteva zile mai devreme pe grupul BoardingPass de pe Facebook, alătură-te și tu!

În prezent Animawings operează un singur A320 (YR-AGA) care este închiriat de la Aegean Airlines, companie care deține 25% din acțiunile companiei aeriene românești.

În 12 martie compania a anunțat că angajează însoțitori de bord, iată cerințele pe care trebuie să le îndeplinești pentru a candida la postul de însoțitor de bord la Animawings:
✔ Atestat de membru al echipajului de cabină emis în conformitate cu regulamentul european EC 290/2012;
✔ Raport medical în perioada de valabilitate;
✔ Experiență pe avioane din familia Airbus A320 constituie un avantaj;

CV-urile și scrisorile de intenție se vor transmite pe adresa de email: hr@animawings.com.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
51
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
51
Share