Urmărește-ne

Au început lucrările de reparație a platformei aeroportului Băneasa (foto)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Au început lucrările de reparație a platformei aeroportului Băneasa (foto)

Știri

Au început lucrările de reparație a platformei aeroportului Băneasa (foto)

Marți, 6 august, compania INRECO Remix SRL a început lucrările de reparație a platformei aeroportului Aurel Vlaicu din Băneasa.

Așa cum am menționat și în videoul publicat marți pe pagina BoardingPass de pe Facebook, din păcate platforma nu va fi în totalitate refăcută ci mici porțiuni din aceasta vor fi decopertate și rebetonate.

Din cauza șantierului, pozițiile de parcare 14, 15, 16, 17, 18 și 19 și o secțiune a căii de rulare B sunt indisponibile până în după-amiaza zilei de 20 august.

Lucrările vor fi efectuate în trei faze, prima dintre ele (evidențiată cu mov în harta de mai jos) este deja în curs și are o durată de execuție de 16 zile. Termenul de finalizare este 20 august.

Citește și  KLM aniversează 25 de ani de operare continuă a rutei București - Amsterdam

Etapele doi (cu turcoaz) și trei (cu roz) vor fi începute după showul aviatic BIAS 2019 care va avea loc în 24 august și vor avea, fiecare dintre ele, o durată de execuție de 10 zile.

Valoarea contractului este necunoscută din cauză că CNAB (Compania Națională Aeroporturi București) nu a publicat în sistemul SICAP anunțul de achiziție a acestor lucrări.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus