Dan Tudorache, primar Sector 1: zboruri București – New York din aprilie

Actualizare, ora 17:55: La solicitarea BoardingPass cu privire la o potențiale zboruri operate de United Airlines pe ruta Newark – București, un purtător de cuvânt al companiei declară:
Analizăm continuu oportunitățile din întreaga lume pentru a crește și extinde rețeaua noastră internațională de rute. Nu am făcut anunțuri pentru a servi această destinație.
___________
Zboruri din București la New York din primăvara anului 2020? Ei bine, dacă ar fi să ne luăm după cele scrise de Dan Tudorache, primarul Sectorului 1 din București, pe pagina sa de Facebook, acest lucru ar putea deveni realitate anul viitor.

„La împlinirea unui an de la înfrățirea dintre Sectorul 1 și orașul învecinat cu New York-ul, Jersey City, în calitate de primar al Sectorului 1, vă anunț că demersurile pentru a lansa un zbor direct între București și Jersey City sunt avansate”, scrie Dan Tudorache pe Facebook.

Advertisements

Cât de reală ar putea fi informația?
Destul de reală aș spune eu. Primarul menționează perioada martie-aprilie 2020, exact când debutează sezonul de vară în aviație iar Bucureștiul este în continuare cea mai mare capitală din regiune care nu are zboruri directe spre SUA.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Cine ar putea opera ruta?
Jersey City, orașul înfrățit cu Sectorul 1 care este condus de Dan Tudorache, se află în statul american New Jersey iar cel mai mare aeroport de acolo, Newark, este hubul companiei United Airlines. Cu toate acestea nu ar fi exclus ca ruta să fie operată de Delta de la JFK, însă cu siguranță nu va fi operată de American Airlines deoarece aceștia și-au anunțat deja noile rute spre Europa.

Când o să aflăm ceva sigur despre această posibilă rută?
Este posibil să se întâmple chiar în 15 august sau cel târziu până la finalul acestei luni. De obicei companiile aeriene din SUA anunță în august noile rute lung-curieri. Anul trecut, în 30 august United a anunțat zboruri pentru această vară din Newark spre Praga și Napoli.

Voi urmări subiectul și revin cu noutăți în momentul în care apar informații noi.

Mulțumesc Filip Alexandru Vîrban pentru pont.

Advertisements
Total
22
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
22
Share