Austrian Airlines reia zborurile lung-curier și spre Sibiu din 1 iulie

Foto: John Boulin

Austrian Airlines a anunțat joi reluarea zborurilor lung-curier începând cu data de 1 iulie. De asemenea, compania austriacă va relua zborurile către mai multe destinații europene de la aceeași dată.

În ceea ce privește zborurile comerciale regulate lung-curier, Austrian Airlines va zbura de la 1 iulie din Viena către Bangkok, Chicago, Newark și Washington DC.

Primul zbor lung-curier pe care-l va opera va fi spre New York (Newark). Acesta va decola în 1 iulie, ora 10:15, din capitala Austriei.

În Europa, pe lângă destinațiile pe care le va servi începând cu mijlocul lunii iunie, Austrian va relua zborurile și către Bologna, Florența, Moscova, Podgorița, Roma, Sibiu, Veneția și Zagreb.

Din iulie compania va zbura regulat și spre capitala Egiptului și va opera și zboruri charter către destinații de vacanță din Grecia și Islanda.

Vă reamintim că zborurile din Viena spre București operate de Austrian vor fi reluate în 17 iunie însă cele spre Iași vor fi reluate, posibil, abia în luna august.

Compania austriacă a suspendat complet toate zborurile comerciale regluate la mijlocul lunii martie din cauza cererii scăzute dar și a restricțiilor de călătorie impuse de guvernele din întreaga lume.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
34
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
34
Share