Urmărește-ne

Austrian Airlines reia zborurile lung-curier și spre Sibiu din 1 iulie

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Austrian Airlines reia zborurile lung-curier și spre Sibiu din 1 iulie
Foto: John Boulin

Știri

Austrian Airlines reia zborurile lung-curier și spre Sibiu din 1 iulie

Austrian Airlines a anunțat joi reluarea zborurilor lung-curier începând cu data de 1 iulie. De asemenea, compania austriacă va relua zborurile către mai multe destinații europene de la aceeași dată.

În ceea ce privește zborurile comerciale regulate lung-curier, Austrian Airlines va zbura de la 1 iulie din Viena către Bangkok, Chicago, Newark și Washington DC.

Primul zbor lung-curier pe care-l va opera va fi spre New York (Newark). Acesta va decola în 1 iulie, ora 10:15, din capitala Austriei.

În Europa, pe lângă destinațiile pe care le va servi începând cu mijlocul lunii iunie, Austrian va relua zborurile și către Bologna, Florența, Moscova, Podgorița, Roma, Sibiu, Veneția și Zagreb.

Din iulie compania va zbura regulat și spre capitala Egiptului și va opera și zboruri charter către destinații de vacanță din Grecia și Islanda.

Citește și  Mai multe trenuri spre aeroportul Otopeni vor fi anulate din cauza lucrărilor

Vă reamintim că zborurile din Viena spre București operate de Austrian vor fi reluate în 17 iunie însă cele spre Iași vor fi reluate, posibil, abia în luna august.

Compania austriacă a suspendat complet toate zborurile comerciale regluate la mijlocul lunii martie din cauza cererii scăzute dar și a restricțiilor de călătorie impuse de guvernele din întreaga lume.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus