Grupul Lufthansa crește semnificativ numărul de zboruri până în septembrie

Companiile grupului Lufthansa vor crește semnificativ numărul de zboruri și rute operate până în luna septembrie a acestui an.

Acestea vor relua până în septembrie 90% din rutele scurt și mediu curier și 70% din rutele lung-curier planificate înainte de pandemie să fie operate în a doua jumătate a anului.

Compania Lufthansa va opera din toamnă peste 100 de zboruri pe săptămână din Frankfurt și Munchen către destinații din America de Nord, aproximativ 90 de zboruri pe săptămână către Asia și peste 20 de zboruri săptămânale către Orientul Mijlociu.

Peste 25 de zboruri pe săptămână vor fi operate de la cele două huburi Lufthansa din Germania către destinații din Africa, printre destinații se numără și Windhoek și Nairobi.

În ceea ce privește rețeaua de rute scurt și mediu curier, Lufthansa va oferi aproximativ 1800 de zboruri săptămânale din septembrie, va zbura din Frankfurt către 102 de destinații și către 88 de destinații din Munchen.

SWISS planifică să reia din toamna acestui an zborurile către aproximativ 85% dintre destinațiile servite înainte de pandemie și va oferi o treime din capacitatea planificată pe aceste rute.

Eurowings va relua în decursul verii zborurile către 80% din rute după ce Italia, Spania, Grecia și Croația ridică etapizat restricțiile de intrare și izolare a turiștilor.

Austrian Airlines reia din 15 iunie zborurile scurt și mediu curier iar din iulie va relua și o parte din zborurile lung-curier dar și spre mai multe destinații din Europa.Total
31
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
31
Share