Aviro Air este o nouă companie aeriană românească specializată pe zboruri charter

Astăzi am primit vestea că o nouă companie aeriană va începe să opereze zboruri din și spre România. Aviro Air a fost creată datorită cererii tot mai mari pentru zboruri venită din partea turiştilor români şi a touroperatorilor, noua companie aeriană fiind specializată pe curse charter.

Compania a fost înfiinţată în anul 2014 însă abia din acest an şi-a început activitatea operaţională. Aviro Air este formată din oameni cu experienţă, în mare parte din fostul personal al companiei aeriene prezidenţiale a României, se anunță într-un comunicat.

Advertisements

Compania aeriană deţine, în prezent, două aeronave British Aerospace (BAe) 146-300, cu 112 de locuri. Modelul de avion British Aerospace este foarte cunoscut în lume, având un avantaj mare de stabilitate în timpul zborului și un mare avantaj al decolării şi aterizării pe piste scurte. Aviro Air are certificat pentru operaţiuni de transport aerian public emis de Autoritatea Aeronautică Civilă din România și o echipă de mentenanţă cu experienţă, care păstrează aeronavele la un standard ridicat de întreţinere, gata de a decola în orice moment”, se mai arată în același comunicat.

„Până anul viitor, flota Aviro Air se va mări şi îşi va diversifica mult reţeaua de destinaţii. Ținta companiei noastre este de a oferi clienților noștri servicii de bună calitate și performanță înaltă. Intenţia noastră este de a opera atât curse charter externe din Bucureşti şi din România, cât şi de a sprijini incoming-ul românesc, aducând turişti străini de pe diverse pieţe ţintă. La ora actuală, am semnat contracte cu mai mulţi touroperatori, atât din România, cât şi din străinătate, şi suntem în negocieri avansate cu alţi touroperatori importanţi. Avem un plan de dezvoltare ambiţios iar ţinta noastră este de ocupa un loc important pe piaţa de curse aeriene charter din România. Venim cu tarife competitive pe piaţă precum şi cu avantajele aeronavelor din flotă şi ale serviciilor de înaltă calitate”, a declarat Aurel Biţianu, CEO al Aviro Air.
În prezent, noua companie aeriană operează curse către Orientul Mijlociu și în Europa.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share