BA suspendă în august zborurile spre București și le amână din nou pe cele spre Cluj Napoca

Foto: BoardingPass

British Airways a anulat miercuri, 21 iulie 2021, toate zborurile comerciale regulate din luna august 2021 dintre Londra și București și amână cu încă două săptămâni debutul rutei Londra – Cluj Napoca.

BA a reluat zborurile comerciale regulate dintre Londra Heathrow și București în 5 iulie 2021 însă la două săptămâni după debutul acestora compania a luat decizia de a suspenda din nou ruta în perioada 1 august – 2 septembrie.

Advertisements

Potrivit datelor din sistemul de rezervări al companiei, zborurile de la hubul său din Londra spre București vor fi operate din 2 septembrie zilnic.

O altă modificare adusă de BA zborurilor spre România afectează debutul rutei Londra Heathrow – Cluj Napoca. Ruta care trebuia să fie operată de la începutul lunii iulie 2021 a fost amânată din nou, pentru a treia oară.

Dacă nu apar alte modificări, British Airways ar urma să opereze primul său zbor spre Cluj Napoca în 17 august. Această rută va fi operată în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Motivul din spatele acestor schimbări este necunoscut.

Din București spre Londra (toate aeroporturile) vor zbura în continuare companiile TAROM, Blue Air, Ryanair și Wizz Air, în timp ce ruta Cluj Napoca – Londra (toate aeroporturile) este operată de Blue Air, Ryanair și Wizz Air.

Advertisements
Total
54
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
54
Share