BIAS 2017: lista invitaților și alte informații utile

În 22 Iulie 2017, la aeroportul Aurel Vlaicu din București, se va desfășura a noua ediție a celui mai mare show aviatic din România: Bucharest International Air Show.

Despre invitați

În cadrul acestei ediții vom avea ocazia să vedem showurile pregătite de Aeroclubul României, Iacări, Jurgis, Zoltan Veres, Flying Bulls, TAROM, TNT și SSAVC, însă pe lângă aceștia, vor mai fi prezenți și invitați din aviația militară.

Advertisements

Forțele Aeriene Române vor fi prezente cu MIG-uri 21 LanceR, F-16, Soim, IAK-uri, PUMA, etc. Vecinii maghiari vor face își vor arăta talentul cu avioanele lor de vânătoare Grippen (da, acelea care au interceptat zborurile Blue Air și TAROM deasupra Ungariei cu câteva luni în urmă), în timp ce turcii vor fi prezenți cu avioane F-16.

Puțin mai de la nord, Forțele Aeriene Poloneze vor veni la București cu avioane de vânătoare MIG 29 și F-16, iar britanicii de la Royal Air Force își vor expune Eurofighter-ele Typhoon, probabil câteva din cele care se află acum la baza militară de la Mihail Kogălniceanu.

Informații utile

Startul evenimentului va fi în jurul orei 10:00, însă vă recomand să ajungeți la aeroportul Băneasa mai devreme pentru a evita înghesuiala de la intrare. De asemenea, ar fi mult mai comod să folosiți transportul public în comun pentru a ajunge la aeroport, vor fi zeci de mii de oameni prezenți, mulți dintre ei vor veni cu mașinile personale, de aceea va fi greu să găsiți un loc de parcare în zonă.

Ca și în cazul edițiilor anterioare, la aeroport vor fi vânzători care vor comercializa băuturi răcoritoare și mâncare, însă țineți cont că va fi aglomerat. Puteți opta de asemenea să vă luați de acasă apă și mâncare,

O opțiune bună pentru a ajunge la BIAS 2017 este și Uber, în cazul în care nu aveți deja cont, puteți să vă înscrieți aici (link afiliat) și veți primi 15RON bonus pentru prima cursă.

Ne vedem acolo, da? 🙂

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share