Blue Air a închis baza și suspendat rutele internaționale operate de la Iași

Foto: Robert Dumitrescu

Compania low-cost Blue Air a închis baza operațională și suspendat toate rutele internaționale operate de pe aeroportul din Iași.

Potrivit unei comunicări interne, Blue Air a suspendat în sezonul de iarnă toate cele șase rute internaționale operate din Iași.

De pe cel mai mare aeroport din zona Moldovei până recent compania low-cost a zburat spre Bruxelles Zaventem, Torino, Londra Luton, Paris Beauvais, Munchen și Koln.

Singura rută care va mai fi operată de Blue Air spre Iași este cea de la București.

Cu toate acestea, rutele internaționale abandonate de Blue Air de la Iași vor fi operate de la Bacău.

În prezent singura companie aeriană care mai operează zboruri internaționale de la aeroportul ieșean este Wizz Air.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
62
distribuiri
un comentariu
  1. Niște excroci cei de la blue air,mi au anulat zborul din 2 octombrie am solicitat banii și nici în data de azi nu am primit un leu #arzori de meserie in cârdășie cu cei de la guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
62
Share