Blue Air a introdus noi familii tarifare pentru biletele de avion

Boeing 737 MAX 8 Blue Air / Foto: BoardingPass

Odată cu dezvoltarea strategică a rețelei de rute care include servicii către aeroporturile europene principale și cu intrarea în serviciul operational a noii flote de ultimă generație Boeing 737 MAX 8, Blue Air se angajează să devină un retailer mai performant și lansează noi familii tarifare mai prietenoase.

Noile pachete de produse BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ sunt menite să îmbunătățească experiența de călătorie: tarife mai mici, mai multe opțiuni de economisire la selectarea pachetelor de produse, mai multă flexibilitate și soluții adaptate nevoilor de călătorie ale clienților Blue Air.

Începând cu 27 aprilie 2021, noile familii tarifare ale Blue Air sunt disponibile pe site-ul Blue Air flyblueair.com.

BlueBASIC, BluePLUS și BlueBIZ sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice de călătorie ale segmentului Ultra-Low-Cost, oferind un set distinct de produse și servicii adaptate atât pentru călătoriile de agrement, cât și pentru cele de afaceri.

Avantajele cheie ale noilor familii de tarife Blue Air sunt: mai multă transparență, deoarece oferă o structură simplă a pachetelor, mai multe economii, permițând clienților să plătească doar pentru ceea ce au cu adevărat nevoie și mai multă libertate in a-și personaliza călătoria.

Pachetul BlueBASIC este conceput pentru călătorii scurte și include: cel mai mic preț disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg și check-in online gratuit disponibil cu 24 de ore înainte de decolare. In plus, – pentru o perioada limitata de timp, – toate rezervările includ o schimbare gratuita a datelor de călătorie (plătindu-se doar diferența de tarif).

Pachetul BluePLUS este cel mai bun produs Blue Air pentru călătoriile de agrement și este conceput pentru pasagerii care doresc un plus de confort, incluzând: cel mai mic preț disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg, un bagaj de cala de 23 Kg (100x80x30cm), selectarea gratuita a locurilor standard – rândurile 5-32 (cu excepția locurilor cu spatiu suplimentar pentru picioare), o schimbare gratuita – pentru o perioada limitata de timp – a datelor de călătorie (plătindu-se doar diferența de tarif), check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare și check-in gratuit la aeroport.

Pachetul BlueBIZ este un produs premium, creat pentru a răspunde cerințelor similare clasei business ale transportatorilor tradiționali, si conceput pentru pasagerii care doresc să profite la maximum de zborul lor, incluzând: loc premium, inclusiv locurile din primul rând și locurile cu spațiu suplimentar pentru picioare, schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit, prioritate la îmbarcare + două bagaje de cabină, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg + un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cala de 32 kg (100x80x30cm), check-in gratuit la aeroport, check-in online gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare.

Odată cu introducerea noilor clase tarifare, experiența generală de rezervare oferă un grad ridicat de personalizare, punând in prim-plan stilul de călătorie si preferințele clienților.

Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air: „Zborul cu Blue Air devine si mai bun pentru pasagerii săi. Noile pachete de produse sunt create pentru a oferi clienților noștri tarife mai mici, mai multe opțiuni, mai multă flexibilitate și o modalitate mai bună de a-și personaliza experiența de călătorie, achiziționând întotdeauna serviciile de care au cu adevărat nevoie. Noi, la Blue Air, ne-am angajat să oferim cea mai bună experiență de călătorie din segmentul Ultra-low-cost, mizând pe înnoirea flotei cu noile avioane Boeing – 737-8-MAX, zboruri către aeroporturile principale ale Europei și o experiența digitală performantă. Noile familii tarifare reprezintă o veste minunată pentru clienții noștri, care pot beneficia acum de o libertate și mai mare și de opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile.

Pasagerii Blue Air pot afla totul despre noile familii tarifare, inclusiv răspunsurile la cele mai frecvente întrebări, în secțiunea dedicată de pe site-ul companiei.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
32
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
32
Share