Doar Animawings și Wizz Air sunt interesate să zboare din România spre Antalya (actualizat)

Actualizare, 7 mai 2021: La o zi după publicarea acestui articol, Ministerul Transporturilor a făcut publică și cererea Animawings pentru a primi permisiunea de a zbura din România spre Antalya, detalii aici.
_____________
Compania low-cost maghiară este singura companie aeriană interesată să opereze zboruri comerciale regulate din România spre Antalya.

În urma anunțului publicat în 16 aprilie pe site-ul Ministerului Transporturilor cu privire la solicitarea permisiunilor necesare pentru operarea zborurilor regulate dintre țara noastră și Antalya s-a arătat interesată doar Wizz Air.

Compania low-cost a solicitat permisiunea de a zbura în sezonul de vară al anului 2021 din București, Cluj Napoca și Iași spre Antalya.

Până la publicarea acestui articol, Ministerul Transporturilor încă nu a publicat un răspuns pentru cererile înainte de Wizz Air, detalii aici.

Companiile aeriene românești care operează în sezonul estival zboruri charter spre Antalya pentru turoperatorii români, Blue Air, TAROM și Air Bucharest, se pare că nu au fost interesate să lanseze zboruri comerciale regulate spre această destinație.

În sezonul estival al ultimilor ani mai multe companii aeriene românești și turcești au operat săptămânal zeci de zboruri charter din România spre Antalya.

În ciuda numărului mare de zboruri dintre România și Antalya, în ultimii ani au existat foarte puține zboruri comerciale regulate operate din țara noastră spre Antalya, operate de SunExpress și Corendon spre București.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share