Blue Air a lansat aplicația sa pentru smartphone-uri cu Android și iOS

Blue Air a anunțat vineri lansarea noii aplicații mobile pentru iOS și Android, concepută pentru o customizare mai buna a călătoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in și a procesului de rezervare și pentru a oferi o experiența digitala performanta clienților săi.

Lansată sub sloganul „Acum, mult mai simplu!” noua aplicație garantează performanțe rapide, fiabilitate și un confort sporit de utilizare, oferind clienților Blue Air o modalitate mai ușoară de a-și planifica următoarea călătorie.

Advertisements

În misiunea sa de a deveni compania aeriană preferată pentru clienții săi, oferind servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri, Blue Air se concentrează pe optimizarea experienței de călătorie la fiecare punct de contact cu brandul sau.

Pentru a satisface cerințele călătorului modern, aplicația Blue Air este rapidă și intuitivă, oferă clienților o experiență fluida, mai multe opțiuni de personalizare a călătoriilor și, cel mai important, funcționalitățile self-service la îndemâna pasagerilor, contribuind la o experiență plăcută de retail digital.

Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air: „Blue Air se angajează să ofere cea mai bună experiență de călătorie, iar lansarea noii noastre aplicații mobile reprezintă un reper important în misiunea noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru clienții noștri, oferind mai mult confort, mai multa mobilitate și, în general, o experiență mai bună de călătorie, in toate etapele acesteia.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Prin descărcarea versiunii inițiale a aplicației, pasagerii Blue Air se vor bucura de: o experiență de rezervare mai bună, cu căutarea si achiziționarea rapida a zborurilor, promoții disponibile exclusiv în aplicație, un flux de check-in mai simplu si mai prietenos, și permisele de îmbarcare disponibile în format digital, la indemana în aplicație, chiar și offline.

Funcționalitatea Rezervările mele pune la dispoziția utilizatorilor detaliile viitoarelor călătorii.

Aplicația Blue Air este disponibilă în toate țările, în trei limbi – română, engleză, italiană, pentru ca utilizatorii din întreaga Europă sa se poată familiariza cu conținutul acesteia.

Advertisements
Total
35
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
35
Share