Blue Air a lansat aplicația sa pentru smartphone-uri cu Android și iOS

Boeing 737 MAX 8 Blue Air (YR-MXB) / Foto: Brandon Farris

Blue Air a anunțat vineri lansarea noii aplicații mobile pentru iOS și Android, concepută pentru o customizare mai buna a călătoriei, pentru eficientizarea fluxului de check-in și a procesului de rezervare și pentru a oferi o experiența digitala performanta clienților săi.

Lansată sub sloganul „Acum, mult mai simplu!” noua aplicație garantează performanțe rapide, fiabilitate și un confort sporit de utilizare, oferind clienților Blue Air o modalitate mai ușoară de a-și planifica următoarea călătorie.

În misiunea sa de a deveni compania aeriană preferată pentru clienții săi, oferind servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile prețuri, Blue Air se concentrează pe optimizarea experienței de călătorie la fiecare punct de contact cu brandul sau.

Pentru a satisface cerințele călătorului modern, aplicația Blue Air este rapidă și intuitivă, oferă clienților o experiență fluida, mai multe opțiuni de personalizare a călătoriilor și, cel mai important, funcționalitățile self-service la îndemâna pasagerilor, contribuind la o experiență plăcută de retail digital.

Krassimir Tanev, Director Comercial, Blue Air: „Blue Air se angajează să ofere cea mai bună experiență de călătorie, iar lansarea noii noastre aplicații mobile reprezintă un reper important în misiunea noastră de a deveni prima opțiune de transport aerian pentru clienții noștri, oferind mai mult confort, mai multa mobilitate și, în general, o experiență mai bună de călătorie, in toate etapele acesteia.

Prin descărcarea versiunii inițiale a aplicației, pasagerii Blue Air se vor bucura de: o experiență de rezervare mai bună, cu căutarea si achiziționarea rapida a zborurilor, promoții disponibile exclusiv în aplicație, un flux de check-in mai simplu si mai prietenos, și permisele de îmbarcare disponibile în format digital, la indemana în aplicație, chiar și offline.

Funcționalitatea Rezervările mele pune la dispoziția utilizatorilor detaliile viitoarelor călătorii.

Aplicația Blue Air este disponibilă în toate țările, în trei limbi – română, engleză, italiană, pentru ca utilizatorii din întreaga Europă sa se poată familiariza cu conținutul acesteia.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
35
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
35
Share