Alertă cu bombă: zborul Air Moldova Chișinău – Istanbul este reținut la sol

Actualizare, sâmbătă, ora 04:15: zborul Air Moldova 9U745 Chișinău – Istanbul a decolat din capitala Moldovei sâmbătă dimineață la ora 3, la mai bine de cinci ore după alertă.

Cu toate acestea, zborul respectiv era programat să fie operat la vineri la ora 13:50, este necunoscut motivul pentru care acesta a fost întârziat vineri până la aproximativ ora 21:30.

În ceea ce privește alerta cu bombă, compania Air Moldova nu a mai revenit cu noutăți până la această oră.
__________
Zborul Air Moldova de pe ruta Chișinău – Istanbul care urma să decoleze vineri seara din capitala Republicii Moldova este reținut la sol din cauza unei alerte cu bombă.

Potrivit companiei aeriene, Aeroportul Internațional Chișinău a primit un apel anonim prin care au fost anunțați despre faptul că la bordul avionului care urma să opereze acest zbor ar exista o bombă.

Air Moldova transmite: „Până la procedura de îmbarcare a pasagerilor, AIC a preluat un apel anonim care amenința integritatea pasagerilor acestei curse. Autoritățile aeroportuare au reacționat instantaneu, au oprit procesul de îmbarcare și au acționat conform procedurii stabilite pentru asemenea cazuri.

Toți pasagerii zborului au fost întorși în terminalul aeroportului, iar valizele acestora au fost descărcate din aeronavă și verificate în mod repetat prin scanere, informează compania moldovenească.

Pe lângă scanarea bagajelor, serviciul Bomb-Tehnic al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova efectuează amănunțit controale atât la avion cât și pe teritoriul aeroportului din Chișinău.

Ari Moldova comunică faptul că în urma finalizării verificărilor va fi luată decizia referitor la operarea zborului spre Istanbul.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
11
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
11
Share