Urmărește-ne

Oficial: Blue Air aduce în acționariat grupul german Zeitfracht

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Oficial: Blue Air aduce în acționariat grupul german Zeitfracht
Foto: Richard Mircea George

Știri

Oficial: Blue Air aduce în acționariat grupul german Zeitfracht

Compania Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, se află în proces de cooptare în acționariatul societății a grupului german Zeitfracht.

Grupul german Zeitfracht a achiziționat un procent de 10% din acțiunile Blue Air.

Negocierile au fost demarate la sfarsitul anului 2018, semnarea documentelor de transfer având loc în data de 12 Decembrie 2018. Ulterior, Zeitfracht a îndeplinit toate procedurile prevăzute în legistația din Germania pentru achiziții de participații în societăți străine, proceduri ce au fost finalizate la începtului lunii februarie 2019.

Odată această etapă obligatorie încheiată, a fost demarată procedura de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a noului acționariat al Blue Air, procedura urmând a fi definitivată la începutul săptămânii viitoare.

Citește și  TAROM scoate la vânzare 14 avioane dintre cele 29 pe care le deține

Cu experiență în aviație, logistică, investiții și consultanță, Zeitfracht este o companie de familie cu o experiență de business de peste 70 de ani. Compania are încredere că valorile și expertiza grupului german vor completa strategia de dezvoltare a Blue Air. Lansată în anul 2004, Blue Air a transportat în cei 14 ani de activitate peste 26 de milioane de pasageri, dintre care peste peste 5 milioane de pasageri în 2018, și este un jucător important în rândul companiilor aeriene pan-europene.

1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Zeitfracht, acționar Blue Air, a cumpărat compania aeriană germană LGW

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus