Oficial: Blue Air aduce în acționariat grupul german Zeitfracht

Foto: Richard Mircea George

Compania Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, se află în proces de cooptare în acționariatul societății a grupului german Zeitfracht.

Grupul german Zeitfracht a achiziționat un procent de 10% din acțiunile Blue Air.

Advertisements

Negocierile au fost demarate la sfarsitul anului 2018, semnarea documentelor de transfer având loc în data de 12 Decembrie 2018. Ulterior, Zeitfracht a îndeplinit toate procedurile prevăzute în legistația din Germania pentru achiziții de participații în societăți străine, proceduri ce au fost finalizate la începtului lunii februarie 2019.

Odată această etapă obligatorie încheiată, a fost demarată procedura de înregistrare la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul București a noului acționariat al Blue Air, procedura urmând a fi definitivată la începutul săptămânii viitoare.

Cu experiență în aviație, logistică, investiții și consultanță, Zeitfracht este o companie de familie cu o experiență de business de peste 70 de ani. Compania are încredere că valorile și expertiza grupului german vor completa strategia de dezvoltare a Blue Air. Lansată în anul 2004, Blue Air a transportat în cei 14 ani de activitate peste 26 de milioane de pasageri, dintre care peste peste 5 milioane de pasageri în 2018, și este un jucător important în rândul companiilor aeriene pan-europene.

Advertisements
Total
12
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
12
Share