Blue Air amână până în martie 2021 mutarea zborurilor pe Charles de Gaulle

Foto: Huy Do / V1Images

Blue Air a luat decizia de a amâna mutarea zborurilor de pe ruta București – Paris de pe aeroportul Beauvais pe Charles de Gaulle până în martie 2021.

Potrivit anunțului făcut de compania low-cost în noiembrie, zborurile pe care le operează din capitală noastră spre Paris urmau să fie mutate de pe aeroportul Beavuais pe Charles de Gaulle din 18 decembrie 2020.

Cu toate acestea, mutarea lor ar fi fost amânată până în 28 martie 2021, indică informațiile din sistemul de rezervări dar și notificările transmise clienților.

Așadar, în sezonul de iarnă compania low-cost va continua să zboare din București spre aeroportul Beauvais din nordul capitalei franceze. În decembrie 2020 ruta va fi operată în zilele de miercuri și duminică.

Din ianuarie 2021 până la finalul lunii martie 2021 aceasta va fi operată în fiecare zi de miercuri, vineri și duminică.

Pasagerii care aveau bilete rezervate pe ruta București – Paris Charles de Gaulle au fost transferați automat pe zborurile spre Beauvais.

De la începutul lunii martie 2021 Blue Air urma să lanseze și ruta Cluj Napoca – Paris Charles de Gaulle însă sistemul de rezervări al companiei indică faptul că și această rută va fi amânată până în 28 martie 2021.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
14
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
14
Share