Urmărește-ne

Blue Air amână până în martie 2021 mutarea zborurilor pe Charles de Gaulle

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Blue Air amână până în martie 2021 mutarea zborurilor pe Charles de Gaulle
Foto: Huy Do / V1Images

Rute aeriene

Blue Air amână până în martie 2021 mutarea zborurilor pe Charles de Gaulle

Blue Air a luat decizia de a amâna mutarea zborurilor de pe ruta București – Paris de pe aeroportul Beauvais pe Charles de Gaulle până în martie 2021.

Potrivit anunțului făcut de compania low-cost în noiembrie, zborurile pe care le operează din capitală noastră spre Paris urmau să fie mutate de pe aeroportul Beavuais pe Charles de Gaulle din 18 decembrie 2020.

Cu toate acestea, mutarea lor ar fi fost amânată până în 28 martie 2021, indică informațiile din sistemul de rezervări dar și notificările transmise clienților.

Așadar, în sezonul de iarnă compania low-cost va continua să zboare din București spre aeroportul Beauvais din nordul capitalei franceze. În decembrie 2020 ruta va fi operată în zilele de miercuri și duminică.

Citește și  Chelsea FC va zbura luni seara la București cu un private-jet

Din ianuarie 2021 până la finalul lunii martie 2021 aceasta va fi operată în fiecare zi de miercuri, vineri și duminică.

Pasagerii care aveau bilete rezervate pe ruta București – Paris Charles de Gaulle au fost transferați automat pe zborurile spre Beauvais.

De la începutul lunii martie 2021 Blue Air urma să lanseze și ruta Cluj Napoca – Paris Charles de Gaulle însă sistemul de rezervări al companiei indică faptul că și această rută va fi amânată până în 28 martie 2021.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus