Blue Air anulează rutele operate de la Milano la doar câteva săptămâni de la inaugurare

Blue Air a anulat la doar câteva săptămâni de la debut toate rutele aeriene pe care a început să le opereze în august și septembrie de la aeroportul Linate din Milano.

Blue Air a inaugurat în luna august a anului 2021 trei rute de la Milano Linate, spre Paris CDG, Barcelona și Catania, iar în septembrie 2021 a operat primele zboruri din Milano Linate spre Praga, Madrid, Palermo și Lamezia Terme.

Advertisements

Cu toate acestea, în luna septembrie Blue Air a anulat mai multe zboruri de pe cele șapte rute, și nu numai, iar acum, conform datelor din sistemul de rezervări, din a doua jumătate a lunii octombrie 2021 cele șapte rute dispar complet din rețeaua companiei low-cost.

De asemenea, numărul zborurilor pe care Blue Air le va opera pe ruta București – Milano Linate a fost redus de la 14 zboruri pe săptămână la numai șapte zboruri pe săptămână.

Nu este exclus ca în perioada următoare compania să continue să anuleze zboruri dintre cele două orașe.

Din luna octombrie 2021 Blue Air își reduce semnificativ rețeaua de rute și de la baza din Torino, detalii AICI.

Însă, nu doar rețeaua de rute din Italia a Blue Air are de suferit.

Din cauza numărului redus de rezervări alte zeci de rute operate de Blue Air din România spre destinații din Europa au fost anulate sau au parte de reducere semnificativă a numărului de zboruri în perioada următoare.

Advertisements
Total
4
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share