Urmărește-ne

Blue Air devine membru al asociației BARIG din Germania

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air devine membru al asociației BARIG din Germania

Știri

Blue Air devine membru al asociației BARIG din Germania

După cum puteți observa, Blue Air se atașează tot mai mult de piața din Germania. La o zi după ce am aflat că grupul german Zeitfracht va achiziționa acțiuni în compania Blue Air, Consiliul Reprezentanților Companiilor Aeriene (BARIG) anunță că Blue Air devine membru al asociației. BARIG reprezentă interesele comune a peste 120 de companii aeriene naționale și internaționale în Germania.

Suntem încântați să salutăm intrarea Blue Air în asociația noastră, încă o companie aeriană cu un nou model de afaceri. Prin integrarea jucătorilor cu diverse modele de afaceri, BARIG își extinde continuu competența în mediul de piață al industriei aviatice. Astfel, suntem mereu la curent cu cerințele condițiilor generale, precum și a partenerilor de negociere din economie, politică, precum și din partea autorităților și aeroporturilor„, a declarat secretarul general al BARIG, Michael Hoppe.

Compania aeriană oferă zboruri în mod regulat de pe patru aeroporturi din Germania către București, Bacău, Iași și Sibiu. Flota Blue Air cuprinde în prezent 27 de Boeinguri 737 iar din a doua jumătate a acestui an va primi primele avioane MAX din cele 12 comandate.

Suntem încântați că BARIG va reprezenta acum și Blue Air în discuțiile politice și economice din Germania. Asociația promovează subiecte de bază din aviație și o dezvoltare orientată către viitor a traficului aerian din Germania. Apartenența noastră în Consiliul Reprezentanților Companiilor Aeriene din Germania a unei piețe cheie precum Germania, este, prin urmare, foarte importantă pentru noi„, a adăugat Tudor Constantinescu, director comercial al Blue Air.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus