Blue Air devine membru al asociației BARIG din Germania

După cum puteți observa, Blue Air se atașează tot mai mult de piața din Germania. La o zi după ce am aflat că grupul german Zeitfracht va achiziționa acțiuni în compania Blue Air, Consiliul Reprezentanților Companiilor Aeriene (BARIG) anunță că Blue Air devine membru al asociației. BARIG reprezentă interesele comune a peste 120 de companii aeriene naționale și internaționale în Germania.

Suntem încântați să salutăm intrarea Blue Air în asociația noastră, încă o companie aeriană cu un nou model de afaceri. Prin integrarea jucătorilor cu diverse modele de afaceri, BARIG își extinde continuu competența în mediul de piață al industriei aviatice. Astfel, suntem mereu la curent cu cerințele condițiilor generale, precum și a partenerilor de negociere din economie, politică, precum și din partea autorităților și aeroporturilor“, a declarat secretarul general al BARIG, Michael Hoppe.

Advertisements
Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Compania aeriană oferă zboruri în mod regulat de pe patru aeroporturi din Germania către București, Bacău, Iași și Sibiu. Flota Blue Air cuprinde în prezent 27 de Boeinguri 737 iar din a doua jumătate a acestui an va primi primele avioane MAX din cele 12 comandate.

Suntem încântați că BARIG va reprezenta acum și Blue Air în discuțiile politice și economice din Germania. Asociația promovează subiecte de bază din aviație și o dezvoltare orientată către viitor a traficului aerian din Germania. Apartenența noastră în Consiliul Reprezentanților Companiilor Aeriene din Germania a unei piețe cheie precum Germania, este, prin urmare, foarte importantă pentru noi“, a adăugat Tudor Constantinescu, director comercial al Blue Air.

Advertisements
Total
8
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
8
Share