Blue Air: două zboruri pe zi pe ruta București – Londra din 31 martie 2021

Blue Air crește frecventa zborurilor operate între București Otopeni și Londra Heathrow T2 la două pe zi și devine cel mai mare transportator de pe această rută.

Blue Air a lansat ruta București – Londra Heathrow T2 în 1 decembrie 2020 și, pentru a răspunde cererii în creștere, va introduce al doilea zbor zilnic pe rută oferind conexiuni convenabile, atât dimineața cât și seara, între cele două capitale.

Advertisements

Suntem foarte încântați de performanța rutei Londra Heathrow T2 – București și, cel mai important, am primit un feedback foarte pozitiv de la clienții noștri, care pot acum să beneficieze de primul serviciu cu tarife ultra-low-cost și cu conexiuni rapide până în inima Londrei.

Blue Air se angajează să devină opțiunea preferată de transport aerian pe ruta Londra – București și suntem bucuroși că, începând cu Orarul de Vara 2021, să putem mări frecventa zborurilor la două pe zi. Blue Air devine astfel cel mai mare transportator aerian care opereaza între București și Londra Heathrow, cel mai important aeroport din Marea Britanie și unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa și din lume”, spune Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Prețurile biletelor de pe această rută încep de la 29,99 euro/segment, taxe incluse. Toate rezervarile includ o schimbare gratuită a datelor de calatorie.

Advertisements
Total
10
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
10
Share