YR-BMS este următorul Boeing 737-800NG care intră în flota Blue Air

Compania low-cost Blue Air a recepționat și înmatriculat în România încă un Boeing 737-800NG.

Avionul este înmatriculat YR-BMS și a ieșit din hangarul companiei de pe aeroportul din Băneasa în 11 februarie 2021.

YR-BMS a efectuat primul său zbor în luna mai a anului 2006 și este configurat într-o singură clasă de călătorie. Capacitatea de transport este de 189 de locuri.

Avionul, deținut de compania de leasing Carlyle Aviation Partners, a fost înmatriculat anterior PK-CME și a ajuns pe aeroportul din Băneasa în 14 noiembrie 2020 după un zbor din Jakarta cu escală în Muscat.

Înainte de a ajunge în flota Blue Air acest Boeing 737-800NG a zburat pentru companiile Excel Airways, XL Airways, NOK Air, Malaysia Airlines, FireFly și Sriwijaya Air.

Acum Boeingul 737-800NG are înmatriculare YR-BMS și livery Blue Air și va intra în serviciul comercial cel mai probabil în perioada următoare.

Potrivit registrului Autorității Aeronautice, Blue Air are în flotă 13 Boeinguri 737-800NG însă două dintre ele, YR-BMH și YR-BMI, au fost mutate pe aeroportul St. Athan din Marea Britanie în 2020.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
25
distribuiri
2 comentarii
  1. Mai bine v-ați plăti datoriile către pasagerii ai căror zboruri le-ati anulat. Aștept de 1 an 400 euro. Rușine să vă fie! Aveți flotă nouă, dar pasageri 0!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
25
Share