Urmărește-ne

Blue Air își deschide o subsidiară în Cehia cu baza la Brno

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air își deschide o subsidiară în Cehia cu baza la Brno

Știri

Blue Air își deschide o subsidiară în Cehia cu baza la Brno

Potrivit informațiilor apărute în presa din Cehia, operatorul low-cost Blue Air va avea o subsidiară în această țară numită Blue Air Moravia Transportation.

Noua companie va fi deținută de operatorul român Blue Air (65% din acțiuni) și un fond de dezvoltare al regiunii Moravia de Sud (35%). În urma acestei cooperări, Blue Air va aloca acestei baze un Boeing 737-500 (126 de locuri) și va opera zboruri pe toată durata anului către Barcelona, Bruxelles, Lvov, Milano și Roma. Alte zboruri sezoniere vor fi operate către orașele Dubrovnik și Split din Croația.

Blue Air va oferi din Brno trei zboruri pe săptămână către Milano și Bruxelles și două zboruri pe săptămână către celelalte destinații.

Mai multe detalii despre această cooperare vor fi cunoscute după semnarea contractelor, eveniment care va avea loc în luna Ianuarie a anului următor. Tot atunci va fi anunțat și orarul de zbor.

Conducerea regiunii intenționează să investească 60 de milioane de coroane (aproximativ 2.3 milioane de euro) în dezvoltarea transportului aerian anul viitor și să crească numărul pasagerilor cu 130000. Decizia de a coopera cu Blue Air a fost luată după ce Wizzair și-ar fi restrans operațiunile de pe acest aeroport, iar Ryanair operează doar zboruri din Londra către Brno.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

  1. Pingback: Wizzair va închide baza din Praga în Iunie – BoardingPass.ro

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus