Blue Air operează zboruri și pe aeroportul Southend de lângă Londra

Boeing 737 MAX Blue AIr

Blue Air a început să zboare din România și către aeroportul Southend situat la est de capitala Marii Britanii.

Compania low-cost românească zboară în această perioadă ocazional din țara noastră către aeroportul Southend din apropiere de Londra.

În 28 iulie 2022 Blue Air a operat un zbor pe ruta Iași – Southend. Acesta a fost urmat de altul din Southend spre București.

Câteva zile mai târziu, în 2 august, aceasta a zburat din Bacău spre aeroportul Southend din Marea Britanie, iar returul a fost operat către București.

Următoarele zboruri programate de Blue Air spre și dinspre acest aeroport britanic, la data publicării acestui articol, sunt în 9 august 2022.

Zborul dus fi operat pe ruta Bacău – Southend, iar cel de retur va decola de pe aeroportul din Southend cu destinația București.

Nu este exclus ca în perioada următoare Blue Air să suplimenteze zborurile pe acest aeroport deoarece British Airways nu mai vinde bilete pe zborurile spre București care vor fi operate până în 16 august, detalii AICI.

Southend este un aeroport situat la 65 de kilometri est de centrul Londrei și este legat de capitala Marii Britanie și printr-o conexiune feroviară.

Pe lângă zborurile spre acest aeroport, Blue Air zboară regulat din București, Bacău și Iași spre aeroporturile Heathrow și Luton din Londra.

Referitor la aceste zboruri, Blue Air afirmă, într-un răspuns transmis BoardingPass, că ele sunt operate pe aeroportul Southend din cauza aglomerației de pe celelalte două aeroporturi londoneze.

În prezent există o cerere mare pentru călătoriile din/către Londra, iar cele două aeroporturi nu au disponibilitate în a răspunde acestei cereri suplimentare și a ne oferi sloturi pentru zboruri adiționale. Aeroportul Southend are disponibilitate și a răspuns pozitiv cererii noastre”.

Recent aeroportul Heathrow a impus o limită zilnică de pasageri pe care companiile aeriene îi pot transporta de la Heathrow.

Ca urmare a acestei măsuri, mai multe companii aeriene au fost forțate să anuleze zboruri spre și dinspre Heathrow.

În unele cazuri companiile aeriene au reușit să obțină sloturi pe alte aeroporturi londoneze, iar o parte dintre acestea zboară acum și spre Southend.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share