Știri
Îmi place

Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

5 ianuarie 2018
11659 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 2 minute
Blue Air va efectua din nou zboruri pentru LOT Polish Airlines; de data aceasta cu două aeronave

Începând cu a doua jumătate a acestei luni, operatorul low-cost Blue Air va efectua din nou zboruri pentru compania LOT Polish Airlines, însă de data aceasta cu două aeronave și pe o perioadă mai îndelungată decât data trecută.

Cele două aeronave Boeing 737-800NG, înmatriculate YR-BMK (7.6 ani) și YR-BMN (6.9 ani), vor zbura din București către hubul LOT din Varșovia în data de 8 sau 9 ianuarie. Aceste avioane, alături de altele, au fost preluate de Blue Air de la operatorul low-cost Pegasus Airlines din Turcia și oferă o capacitate de transport de 189 de pasageri într-o singură clasă de călătorie.

Potrivit informațiilor pe care le-am aflat, cele două avioane vor înlocui două Boeinguri 737-400 (SP-LLF și SP-LLE, ambele au 21 de ani) din flota LOT care vor intra la mentenanță în curând, cel mai probabil fiind vorba de un D-check.

Citește și  Blue Air și Alitalia semnează un acord de codeshare

Blue Air a mai operat în vara acestui an zboruri pentru operatorul polonez timp de aproximativ o lună și jumătate, însă cu un singur avion.

Un alt operator român care a mai zburat pentru LOT Polish Airlines este CarpatAir. Acesta a avut alocat unul din cele trei aeronave Fokker 100 la baza LOT din Tallinn, Estonia, până în 31 Decembrie. De asemenea, până la începutul lunii Decembrie 2017, CarpatAir a operat zboruri pentru LOT cu două din cele trei Fokkere 100.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

699 postări
48 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: Rutele LOT Polish Airlines care vor fi operate de aeronave Blue Air – BoardingPass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *