Blue Air va opera în 2019 zboruri pentru Thomas Cook însă încheie contractul cu LOT

Foto: Lewis Grant

Așa cum vă informam miercuri pe pagina de Facebook, operatorul român Blue Air va opera în sezonul de vară al anului viitor zboruri pentru compania Thomas Cook.

Două Boeinguri 737-800NG vor fi alocate operațiunilor pe care Condor, subsidiară Thomas Cook, le are pe aeroportul din Stuttgart. În acest moment se mai zvonește și despre faptul că Blue Air ar putea trimite și în India câteva aeronave pentru a zbura pentru Thomas Cook însă momentan acest zvon nu a fost confirmat de alți angajați ai companiei.

Advertisements

Vă reamintesc că astfel de parteneriate nu sunt noi pentru Blue Air. În acest an operatorul român a zburat pentru câteva zile pentru AirMoldova și pentru o perioadă mai mare pentru Azores Airlines și LOT Polish Airlines. Contractul cu Azores Airlines a durat doar câteva luni, în perioada de vârf a sezonului de vară, însă cel cu LOT a debutat la finalul anului trecut și va fi încheiat abia peste câteva zile când cele două aeronave care au mai rămas în serviciul comercial pentru LOT vor fi aduse la București.

De asemenea, în luna iulie a anului viitor ar trebui să fie livrat primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air. Până la finalul anului 2019 în flota BMS ar urma să fie 3 astfel de aeronave.

Advertisements
Total
5
distribuiri
5 comentarii
  1. Si din aceasta cauza au scumpit asa mult biletele pe cursela interne?
    Cluj – Bucuresti si Iasi Bucuresti au din luna februarie 2019 un pret de aproximativ 200 de lei conform site-ul blue air.
    Cam scumput nu? Mie imi miroare a cartel impreuna cu cei de la tarom.

    1. E o piață liberă, fiecare companie își decide propria politică de prețuri iar pasagerii au la dispoziție și alte opțiuni, așadar fiecare alege ce-i convine. Rolul companiilor este să facă bani nu acte de caritate.

    1. Salutare, doar Blue Air îți poate răspunde la această întrebare. BoardingPass nu are nicio legătură cu Blue Air.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
5
Share