Urmărește-ne

Blue Air va opera în 2019 zboruri pentru Thomas Cook însă încheie contractul cu LOT

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va opera în 2019 zboruri pentru Thomas Cook însă încheie contractul cu LOT
Foto: Lewis Grant

Știri

Blue Air va opera în 2019 zboruri pentru Thomas Cook însă încheie contractul cu LOT

Așa cum vă informam miercuri pe pagina de Facebook, operatorul român Blue Air va opera în sezonul de vară al anului viitor zboruri pentru compania Thomas Cook.

Două Boeinguri 737-800NG vor fi alocate operațiunilor pe care Condor, subsidiară Thomas Cook, le are pe aeroportul din Stuttgart. În acest moment se mai zvonește și despre faptul că Blue Air ar putea trimite și în India câteva aeronave pentru a zbura pentru Thomas Cook însă momentan acest zvon nu a fost confirmat de alți angajați ai companiei.

Vă reamintesc că astfel de parteneriate nu sunt noi pentru Blue Air. În acest an operatorul român a zburat pentru câteva zile pentru AirMoldova și pentru o perioadă mai mare pentru Azores Airlines și LOT Polish Airlines. Contractul cu Azores Airlines a durat doar câteva luni, în perioada de vârf a sezonului de vară, însă cel cu LOT a debutat la finalul anului trecut și va fi încheiat abia peste câteva zile când cele două aeronave care au mai rămas în serviciul comercial pentru LOT vor fi aduse la București.

De asemenea, în luna iulie a anului viitor ar trebui să fie livrat primul Boeing 737 MAX 8 Blue Air. Până la finalul anului 2019 în flota BMS ar urma să fie 3 astfel de aeronave.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
5 comentarii

5 Comments

  1. Pingback: Blue Air va zbura din nou pentru LOT cu două Boeinguri 737-800NG

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus