Urmărește-ne

Blue Air va opera începând de duminică zboruri pentru Air Moldova cu un Boeing 737

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va opera începând de duminică zboruri pentru Air Moldova cu un Boeing 737
Foto: Mathias Duber

Știri

Blue Air va opera începând de duminică zboruri pentru Air Moldova cu un Boeing 737

În urmă cu câteva zile un anunț oarecum surprinzător anunța faptul că Blue Air va prelua împreună cu doi investitori de peste Prut operatorul Air Moldova. După anunțul oficial a urmat o conferință de presă susținută la Chișinău de oficialii Blue Air, Air Moldova și directorul general al companiei Civil Aviation Group.

La numai câteva zile după aceste evenimente am aflat că duminică, 14 octombrie, Blue Air va trimite de la Iași la Chișinău un Boeing 737-500 (înmatriculat YR-AMC). Acest avion va opera o perioadă de timp zboruri pentru Air Moldova. Duminică aeronava a operat Chisinău – Verona – Chișinău, Chișinău – Milano – Chișinău și ulterior Chișinău – Bologna – Chișinău.

În acest moment nu știu dacă acest avion va fi staționat la Chișinău pe o perioadă mai îndelungată însă este posibil ca acesta să înlocuiască temporar vreun avion Air Moldova. Operatorul moldovean are acum indisponibile trei avioane, un Airbus A319 (aflat la Aerostar Bacău) și două Embraere E190 (aflate la Katowice în Polonia) și de câteva luni operatorul român Just Us Air operează zboruri pentru Air Moldova cu un Airbus A319 înmatriculat YR-URS.

Blue Air mai operează actualmente zboruri pentru LOT Polish Airlines, cu 3 avioane, și pentru Azores Airlines, 1 avion.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus