Urmărește-ne

Blue Air va zbura din 1 iunie pentru Norwegian

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va zbura din 1 iunie pentru Norwegian

Știri

Blue Air va zbura din 1 iunie pentru Norwegian

Începând cu 1 iunie, două avioane Boeing 737-800NG (YR-BMI și YR-BMH) Blue Air, împreună cu echipaj, vor opera zboruri comerciale pentru Norwegian timp de câteva săptămâni.

Operatorul din Scandinavia închiriază mai multe aeronave în această perioadă pentru a putea opera toate zborurile programate în sezonul de vară.

Norwegian este grav afectat de reținerea la sol a aeronavelor de tip 737 MAX așadar închirierea de aeronave pe termen scurt este soluția aleasă de companie. Pe lângă contractul cu Blue Air, Norwegian mai închiriază aeronave și de la operatori precum Wamos, HiFly și Evelop.

Blue Air va opera zboruri pentru Norwegian de pe aeroportul Arlanda din Stockholm către mai multe destinații servite de Norwegian în Italia, Spania, Portugalia și Germania.

Pe lângă acest contract, operatorul român efectuează zboruri cu mai multe aeronave pentru LOT Polish Airlines și Montenegro Airlines.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus