Urmărește-ne

Abu Dhabi Airports și Etihad Airways sunt interesate să investească în România

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Abu Dhabi Airports și Etihad Airways sunt interesate să investească în România
Foto: kristian b

Știri

Abu Dhabi Airports și Etihad Airways sunt interesate să investească în România

Dr. Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, a declarat într-un interviu că mai multe companii din EAU sunt interesate să-și dezvolte afacerile în țara noastră.

Pe lângă companii cu activități în agricultură și construcții, Abu Dhabi Airports Company și Etihad Airways ar fi interesate să coopereze cu CNAB și TAROM.

Alte companii interesate de investiţii în România sunt Abu Dhabi Airports. Acestea vor să lucreze cu autorităţile din România pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor. De exemplu, aeroportul din Bucureşti nu are piste suficient de lungi.

Există, de asemenea, discuţii cu Etihad pentru cooperarea cu TAROM”, a declarat oficialul pentru Financial Intelligence, potrivit Digi24.

Cu toate acestea, dr. Ahmed Abdullah Bin Saeed Al Matrooshi nu a oferit mai multe detalii despre stadiul discuțiilor pe care cele două companii enumerate le au cu părțile române așadar rămâne de văzut dacă acestea se vor concretiza.

Abu Dhabi Airports Company administrează aeroportul din Abu Dhabi, al doilea ca mărime din Emiratele Arabe Unite după Dubai, dar și alte aeroporturi de mici dimensiuni din EAU precum Al Ain International Airport, Al Bateen Executive Airport, Dalma Airport și Sir Bani Yas Airport.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus