Urmărește-ne

Boeingul 767 Omni Air avariat la Băneasa va fi reparat la Romaero

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Boeingul 767 Omni Air avariat la Băneasa va fi reparat la Romaero

Știri

Boeingul 767 Omni Air avariat la Băneasa va fi reparat la Romaero

Boeingul 767-300ER Omni Air (N423AX) care a suferit avarii serioase în timpul procesului de aterizare la Băneasa în 28 august va fi reparat la Romaero.

Avionul al cărui tren de aterizare principal de pe partea stângă a cedat la câteva secunde după ce a atins pista 07 a aeroportului Băneasa a fost mutat într-unul dintre hangarele Romaero marți seara.

Potrivit informațiilor obținute, acesta va petrece câteva luni în hangar iar reparația va fi făcută de o echipă de mecanici americani.

Aceștia vor înlocui printre altele trenul de aterizare principal de pe partea stângă a Boeingului 767, flapsuri și motorul numărul 1 (stâng).

Vă reamintim că după accidentul de vineri, 28 august, Boeingul 767 Omni Air care a aterizat la Băneasa de la Kabul, Afghanistan, a fost mutat de pe pista aeroportului abia aproape o săptămână mai târziu, în 3 septembrie.

La bordul avionului care după realimentare la Băneasa urma să zboare mai departe spre Washington DC se aflau 49 de pasageri și 15 membri ai echipajului însă niciunul dintre aceștia nu au fost răniți.

Cauza accidentului este momentan necunoscută însă Autoritatea de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile (AIAS) va publica până la finalul lunii septembrie un raport preliminar al investigației.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus