Bogdan Costaș este noul director general al ROMATSA

Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian a numit în funcţia de director general pe Bogdan Costaș.

Noul director general al ROMATSA îşi va prelua atribuţiile începând cu data de 1 octombrie 2019.

Bogdan Costaș este absolvent de științe economice și juridice, doctor în management și a deținut funcții de conducere în cadrul unor structuri din administrația publică centrală.

Începând cu anul 2011 a ocupat funcția de Director General al SC Aviația Utilitară București SA și a desfășurat activități de supraveghere și control la diverse unități din domeniul aviației.

Potrivit declarației de avere depusă la Metrorex în iunie 2019, Bogdan Costaș a încasat de la Aviația Utilitară București SA anual 84000RON.

În calitate de Administrator al Metrorex SA, acesta a încasat 36000RON anual iar funcția de Consilier în cadrul Ministerului pentru mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat i-a adus în conturi anul trecut suma de 31000RON.

În prezent Bogdan Costaș este membru al Consiliului de Administrație al Metrorex.

Soția acestuia, Izabela Maria Costaș deține funcția de Director Comercial la Aviația Utilitară București SA, companie unde Bogdan Costaș a deținut funcția de Director General, de unde are un venit anual de 24000RON.

Din anul 2017 Bogdan Costaș este certificat ca pilot de elicopter (PPL) R44.

Din 1 iunie 2018 până în prezent, funcţia de director general al RA ROMATSA a fost ocupată de Mircea Boștină.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Este oficial: Adria Airways intră în faliment după 58 de ani de activitate

Articolul următor

Rută nouă: Londra Stansted – Cluj Napoca cu Ryanair din 2 aprilie 2020

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share