Urmărește-ne

Bombardier a anunțat noul CRJ550; United Airlines este client de lansare

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Bombardier a anunțat noul CRJ550; United Airlines este client de lansare

Știri

Bombardier a anunțat noul CRJ550; United Airlines este client de lansare

Producătorul canadian Bombardier a anunțat miercuri un nou model al familiei CRJ. CRJ550, construit pe platforma modelului CRJ700, va fi primul avion din lume care va oferi 50 de locuri în trei clase de călătorie.

Noul model CRJ550 este singura soluție din America de Nord care poate înlocui flota existentă de avioane cu 50 de locuri, o piață de peste 700 de aeronave,” a declarat Fred Cromer, președintele Bombardier Commercial Aircraft.

CRJ550 va dispune de o stație de băuturi și gustări cu autoservire și va oferi mai mult spațiu la picioare decât orice altă aeronavă cu 50 de locuri din flota oricărui operator aerian din SUA, alături de toate avantajele pentru care sunt cunoscute aeronavele din seria CRJ produsă de Bombardier.

Clientul de lansare al acestui model va fi operatorul american United Airlines, membru al Star Alliance. Partenerul operatorului United, GoJet, va opera 50 de aeronave CRJ550. Primele vor fi livrate în a doua jumătate a acestui an.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus