Blue Air anulează peste 10 rute operate de la bazele din Torino, Iași, Bacău și București

Foto: Lewis Grant

După ce zilele trecute au fost scoase din sistemul de rezervări al Blue Air rutele operate de la baza din Liverpool, compania continuă să taie din rute.

Conform siteului propriu, Blue Air va înceta să mai opereze din februarie, unele din martie, zboruri din București către Bordeaux și Oradea.

Advertisements

De asemenea, de la Iași nu vor mai fi operate zboruri spre Bergamo iar de la Bacău nu vor mai fi operate zboruri spre București și Madrid (va fi reluat din 17 aprilie). Pe lângă cele enumerate, cele mai multe rute care dispar din această primăvară vor fi însă cu plecare din Torino. Blue Air va înceta să mai opereze zboruri din orașul din nord-vestul Italiei către Bari, Pescara, Stuttgart, Luton, Cracovia, București, Iași, Lisabona și Paris.

Baza de la Torino este a doua cea mai mare bază Blue Air după cea de la București. Operatorul are în prezent baze la Alghero, Torino, Liverpool, Larnaca, Bacău, Iași, Cluj Napoca și București. Cel mai probabil baza de la Liverpool va fi închisă în următoarea perioadă iar cea de la Constanța nu va mai fi redeschisă în acest sezon.

În plus, pe lângă modificările de rute, Blue Air va promova siteul web la adresa FlyBlueAir.com, conform unui sticker apărut deja pe un avion.

Advertisements
Total
19
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Share