Închide Blue Air baza de la Liverpool?

Dacă ne uităm în sistemul de rezervări, răspunsul la această întrebare ar fi da. Cu toate că Blue Air ne-a obișnuit cu introducerea în sistemul de rezervări a zborurilor pe ultima sută de metri, de data aceasta s-ar putea ca acest scenariu să nu se repete.

Potrivit siteului oficial al companiei Blue Air, rutele către Spania și Italia pe care le operează acum cu aeronave de la baza din Liverpool nu mai pot fi rezervate după data de 1 aprilie, dată la care orarul de vară debutează.

Advertisements

Zborurile spre Alicante, Malaga, Roma, singurele rute din numeroasele deschise de la această bază care au „supraviețuit”, sunt operate în prezent cu o frecvență de 2-4 zboruri pe săptămână.

Susține BoardingPass, devino Patron!

Singurele zboruri care pot fi rezervate după data de 1 aprilie cu plecare din Liverpool sunt cele către Bacău, București, Cluj Napoca, Iași și Larnaca. Menționez însă că aceste zboruri sunt operate cu aeronave de la bazele Blue Air din aceste orașe nu cu aeronave alocate bazei de la Liverpool.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Pe lângă zborurile bazei din UK, din sistemul de rezervări au mai dispărut și zborurile din București spre Oradea și din Iași spre Bergamo. De asemenea, zborurile pe care Blue Air le operează din Torino au parte de tăieri de frecvențe în sezonul de vară.

Vă reamintesc faptul că Blue Air a anunțat deschiderea bazei de la Liverpool în luna martie a anului 2017.

Am solicitat mai multe informații companiei, voi actualiza acest articol în cazul în care primesc un răspuns
oficial.

Susține BoardingPass, devino Patron!

Advertisements
Total
22
distribuiri
5 comentarii
    1. Ar putea fi și acesta un motiv, însă din informațiile pe care le am rutele de la această bază nu o duc prea bine din punct de vedere comercial. aștept un răspuns din partea BMS.

    1. Din păcate Blue Air nu prea răspunde solicitărilor, datele pe care le-am văzut cu privire la numărul de pasageri de pe rută nu erau tocmai slabe, însă posibil ca factorii pe care îi iau în considerare când califică o rută ca una de succes sau nu sunt alții.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
22
Share