Urmărește-ne

Breaking: Florin Dimitrescu a fost numit director general la CNAB

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Breaking: Florin Dimitrescu a fost numit director general la CNAB
Foto: BoardingPass

Știri

Breaking: Florin Dimitrescu a fost numit director general la CNAB

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) care administrează cele două aeroporturi ale capitalei are începând din această seară un nou director general.

În ședința Consiliului de Administrație a CNAB care a avut loc marți seara s-a decis ca funcția de director general al CNAB să fie preluată de Florin Dimitrescu.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Florin Dimitrescu este al șaselea director general a CNAB în ultimii doi ani și a preluat mandatul de la Alexandru Ivan care a demisionat în 16 ianuarie de la conducerea CNAB, la mai puțin de la un an de la numirea sa în funcție pe filieră politică.

În mandatul avut de Alexandru Ivan au fost începute mai multe proiecte de revigorare a aeroportului Otopeni însă în prezent majoritatea acestora sunt blocate.

Noul director general al Companiei Naționale Aeroporturi București a ocupat în trecut funcția de director general la compania Romstrade și de director de dezvoltare a companiei UTI. De asemenea, acesta a mai ocupat funcții de conducere în companii de stat și a avut activitate în Guvernul României.

Citește și  Icelandair operează un zbor spre Antarctica cu Boeing 767-300ER

Florin Dimitrescu este nepotul lui Mirică Dimitrescu, cunoscut după ce a falimentat două companii aeriene, cu ţepe de zeci de milioane de dolari. Compania aeriană Jaro International a dat faliment la începutul anilor 2000 când avea datorii de 6.5 milioane de dolari către TAROM, Romatsa şi aeroporturile Otopeni şi Băneasa.

În ciuda faptului că CNAB raportează anual creșteri semnificative în ceea ce privește numărul de pasageri dar și a profitului aeroportul Otopeni a fost condus în ultimii ani de oameni numiți în funcție pe filieră politică fără experineță în industrie.

Rezultatele foștilor manageri vorbesc de la sine: proiectele de dezvoltare ale aeroportului pentru a ține pasul cu creșterea numărului de pasageri sunt aproape inexistente iar cele care au fost începute sunt, majoritaatea, blocate.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Citește tot articolul

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus