British Airways a reluat zborurile spre București dar amână ruta spre Cluj Napoca

Foto: RG Aviation Photography

British Airways a reluat luni zborurile dintre Londra Heathrow și aeroportul Henri Coandă din capitala României, însă amână debutul rutei Londra – Cluj Napoca.

După o pauză de mai bine de jumătate de an, compania britanică a reluat în 5 iulie zborurile directe dintre hubul său de la Heathrow și București.

Ruta Londra Heathrow – București va fi operată în perioada 5 iulie – 11 iulie cu o frecvență de cinci zboruri pe săptămână, iar din 12 iulie British Airways va zbura zilnic spre București.

Debutul rutei Londra Heathrow – Cluj Napoca urma să aibă loc în 2 iulie însă a fost reprogramat de două ori, odată pentru 17 iulie iar acum pentru 1 august.

Potrivit datelor din sistemul de rezervări al BA, compania ar urma să zboare spre Cluj Napoca în zilele de miercuri, vineri și duminică după următorul orar:
BA536: Londra (LHR) 06:50 – 11:40 Cluj Napoca (CLJ) / miercuri;
BA537: Cluj Napoca (CLJ) 12:30 – 13:30 Londra (LHR) / miercuri;

BA536: Londra (LHR) 07:00 – 11:50 Cluj Napoca (CLJ) / vineri, duminică;
BA537: Cluj Napoca (CLJ) 12:40 – 13:40 Londra (LHR) / vineri, duminică.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share