British Airways Euroflyer va zbura din martie 2022 de la Londra Gatwick

British Airways a anunțat marți, 14 decembrie 2021, rutele pe care noua sa subsidiară le va opera de pe aeroportul Gatwick din Londra.

Noua companie aeriană deținută de British Airways va fi denumită BA Euroflyer și opera zboruri de pe aeroportul Gatwick din Londra tot sub brand British Airways.

Cu toate acestea, BA Euroflyer va fi entitate separată de compania mamă și va deține propriul certificat de operator aerian.

BA Cityflyer, o altă companie aeriană deținută de British Airways, operează zboruri British Airways de pe aeroportul London City în același mod.

În ceea ce privește noua subsidiară, aceasta va fi certificată și lansată până la finalul anului 2022 dar până atunci, din martie 2022, British Airways va opera zboruri pentru aceasta.

Flota companiei BA Euroflyer va fi compusă inițial din trei avioane din familia Airbus A320 (A319, A320 sau A321). Până la finalul lunii mai 2022 aceasta va avea în flotă 18 avioane de acest tip.

Rețeaua de rute a BA Euroflyer include 35 de destinații, majoritatea de vacanță, din Olanda, Cipru, Spania, Portugalia, Malta, Italia, Maroc, Franța, Turcia, Croația, Germania, Grecia și Franța.

Cele 35 de rute pe care compania le va opera spre aceste țări vor debuta în perioada 29 aprilie 2022 – 4 mai 2022, iar biletele pot fi rezervate din 14 decembrie 2021.

Serviciile de la bord pe care BA Euroflyer le va oferi pasagerilor săi sunt identice cu cele oferite de British Airways pe rutele sale europene. În clasa business pasagerii vor primi gratuit mâncare și băuturi, iar în clasa economică pasagerii vor putea achiziționa sandwich-uri și băuturi în timpul zborului.

De asemenea, membrii programului de fidelitate British Airways Executive Club și a altor companii din alianța oneworld vor beneficia de facilitățile incluse și oferite de statutul lor în programele de fidelitate.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
3
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share