Urmărește-ne

British Airways, Iberia, Vueling și Aer Lingus vor oferi WiFi pe zborurile scurt-curier

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. British Airways, Iberia, Vueling și Aer Lingus vor oferi WiFi pe zborurile scurt-curier

Știri

British Airways, Iberia, Vueling și Aer Lingus vor oferi WiFi pe zborurile scurt-curier

Începând cu vara anului 2017, International Airlines Group (IAG) va introduce internet de mare viteză prin WiFi pe zborurile scurt-curier a celor patru operatori care fac parte din grup, British Airways, Aer Lingus, Iberia și Vueling.

Conform unor informații apărute recent, IAG va coopera cu Inmarsat, aceștia vor oferi infrastructura necesară acestui serviciu. Grupul IAG va fi clientul de lansare a acestui serviciu a companiei britanice, care oferă conexiune 4G.

Willie Walsh, CEO-ul International Airlines Grup, a afirmat că vor oferi „cea mai bună și rapidă conexiune de internet pe care o poți avea într-un avion”.

341 de aeronave din familia Airbus A320 vor fi dotate cu tehnologia necesară din vara anului viitor; 132 avioane din flota British Airways, 123 de la Vueling, 45 Airbus-uri ale Iberia și alte 39 de la Aer Lingus. Un Airbus A321 al British Airways va fi primul care va avea la bord internet prin WiFi, fiind urmat de aeronavele celorlalți trei operatori până la finele anului.

Citește și  Un Airbus A321 Ural Airlines a aterizat într-un lan de porumb la Moscova

Oficialii IAG au declarat că pasagerii vor avea „capacitatea de a folosi banda de internet pe mai multe device-uri în același timp”, iar „vitezele conexiunii vor fi similare cu ce au ei acasă”. Detalii despre prețuri vor fi oferite abia anul viitor.

Până în 2019, peste 90% din flota operatorilor din grupul IAG, scurt și lung-curier, va fi echipată cu WiFi, a declarat un purtător de cuvânt al International Airlines Group.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation

Fondator al siteului BoardingPass.ro. Pasionat de internet, marketing, călătorii, aviația comercială. A zburat cu peste 50 de companii aeriene din întreaga lume, cu majoritatea modelelor de avioane aflate în serviciul comercial și a vizitat peste 100 de aeroporturi de pe șase continente. Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Îți place BoardingPass?

Suține siteul cumpărând de pe FashionDays folosind acest link.
De asemenea, mai recomand și eMag.ro.
Ai avut un zbor anulat sau întârziat? SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO! AirHelp get compensation

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus