Ryanair deschide o bază la Frankfurt Main (FRA) și anunță zboruri către Spania și Portugalia

Operatorul low-cost Ryanair a anunțat oficial că va deschide o nouă bază pe aeroportul Frankfurt Main (FRA) de unde va opera rute către destinații de vacanță începând cu vara anului viitor.

Odată cu acest anunț, Ryanair confirmă strategia de a-și muta operațiunile aeroportuare pe aeroporturi primare, iar Frankfurt Main, al patrulea cel mai mare aeroport din 2015 după numărul de pasageri, va fi cel mai mare aeroport de pe care Ryanair operează.

Advertisements

Operatorul irlandez va opera zboruri către Alicante, Faro, Malaga și Palma și va aloca două aeronave la Frankfurt, începând cu luna Martie 2017. Toate cele patru rute anunțate vor fi operate zilnic. Odată cu anunțarea primelor rute, Ryanair estimează că va transporta 400000 pasageri pe an către aceste destinații.

Ryanair deja operează zboruri de pe aeroportul Frankfurt Hahn, aeroport care a devenit a doua bază a Ryanair din Europa încă din 2002, către cele patru destinații nou anunțate.

Lufthansa operează zboruri de la Frankfurt (FRA) către Malaga, zboruri către Palma sunt operate de TUIfly, Air Berlin și Lufthansa. Zborurile către Faro, Portugalia, sunt operate de doi operatori, TUIFly și Lufthansa, iar Alicante este singura destinație, din cele patru anunțate, pentru care Ryanair nu are concurență de pe aeroportul Frankfurt Main.

Conform lui Kenny Jacobs, Chief Commercial Officer la Ryanair, în luna Ianuarie a anului viitor aceștia vor anunța programul de iarnă 2017/2018, care “este include mult mai multe destinații”.

Zborurile către Alicante, Malaga, Palma și Faro sunt deja încărcate pe siteul operatorului și pot fi rezervate.

Advertisements
Total
0
distribuiri
2 comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share