Știri
Îmi place

Brussels Airlines anunță o nouă destinație: Mumbai, India

12 august 2016
8189 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Brussels Airlines anunță o nouă destinație: Mumbai, India

Brussels Airlines va deschide o nouă rută lung-curier care va lega pe calea aerului Belgia și India începând cu luna Martie a anului viitor.

Zborurile pe ruta Bruxelles – Mumbai vor fi operate cu o frecvență de 5 zboruri pe săptămână folosind aeronave Airbus A330 configurate cu 3 clase de călătorie, Economy, Economy Privilege și Business class.

Programul acestor zboruri va fi anunțat în luna septembrie, tot atunci vor fi deschise și rezervările biletelor.

Referitor la această știre, Lars Redeligx, Chief Commercial Officer al Brussels Airlines, a afirmat:

“Cererea pentru zboruri directe pentru pasageri și cargo de asemenea este foarte ridicată. Cu peste 50.000 pasageri pe an, Mumbai este a treia cea mai importantă destinație intercontinentală pentru Belgia.

Mai mult de atât, odată cu această rută putem să oferim pasagerilor conexiuni convenabile între Mumbai și restul Europei prin Bruxelles.”

Oficialii operatorului belgian spun de asemenea că “datorită colaborării cu Air India, partener al Star Alliance, pasagerii Brussels Airlines pot să călătorească și către alte destinații din India și din regiune cu plecare din Mumbai.

Brussels Airlines operează zboruri lung-curier din Bruxelles către mai multe destinații din Canada, SUA și Africa, iar Mumbai, India, ar fi prima destinație a operatorului belgian către Asia.

Din mai multe orașe ale României se poate ajunge la Bruxelles cu operatorii low-cost Ryan Air și Wizzair care operează zboruri către aeroportul Charleroi, sau cu TAROM și Blue Air (low-cost) care zboară pe aeroportul principal al capitalei belgiene, și anume Zaventem.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește și  TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

733 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *