București – Zagreb cu Croatia Airlines în sezonul de vară

Oficial: Croatia Airlines vine la București – prețuri și program de zbor

Detalii complete despre programul de zbor și prețuri regăsiți în acest articol.
_________
Conform portalului EXYU, operatorul croat, membru al Star Alliance, va opera zboruri pe ruta București – Zagreb în sezonul de vară al acestui an.

Advertisements

În acest moment nu am găsit zborurile introduse în sistemul de rezervări și nici detalii despre frecvență sau programul de zbor, însă conform aceluiași site, biletele vor fi puse în vânzare în această săptămână.

În trecut au mai fost tentative din partea Croatia Airlines să opereze zboruri către București. Capitala noastră a fost identificată ca o destinaține neservită cu un potențial mare pentru ruta București – Zagreb încă din 2007 când peste 8000 de pasageri au călătorit între cele două orașe. În 2009, TAROM a avut de asemenea planuri pentru a opera trei zboruri pe săptămână între cele două capitale însă acest serviciu nu a fost materializat. Doi ani mai târziu, în 2011, pe lista de expansiune a portofoliului de destinații a Croatia Airlines s-a aflat din nou și Bucureștiul, cu toate acestea, din cauza unui program de restructurări prin care a trecut operatorul în acea perioadă, expansiunea a fost blocată.

Un zbor direct din București către capitala Croației ar reduce durata călătoriilor din România către stațiunile estivale Dubrovnik, Split sau Pula, de exemplu.

O să revin cu un update la acest articol cu privire la programul de zbor și prețuri către această destinație.

Mulțumim Peter Teculescu pentru pont 🙂

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share