CEO-ul Ryanair anunță alte 20 de rute noi care vor fi operate din Frankfurt (FRA)

În după-amiaza zilei de marți, 28 Februarie, Michael O’Leary, CEO-ul Rynair, s-a prezentat la aeroportul Frankfurt (FRA), al patrulea ca mărime din Europa, pentru a susține o conferință de presă.

În cadrul conferinței, O’Leary a anunțat 20 de rute noi care vor fi operate în sezonul de iarnă 2017/2018. Noile destinații sunt Atena, Barcelona, ​​Brindisi, Catania, Glasgow, Gran Canaria, Cracovia, Lanzarote, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Manchester, Pisa, Porto, Sevilla, Tenerife, Toulouse, Valencia și Veneția.

Advertisements

Alături de noile rute, mai aflăm că alte cinci aeronave vor fi alocate acestei baze începând cu sezonul de iarnă, astfel numărul total al avioanelor alocate bazei de la FRA va ajunge la șapte. Vă reamintesc că din luna Martie a acestui an, Ryanair va aloca două aeronave la baza de la Frankfurt care vor opera zborurile către destinațiile anunțate în urmă cu câteva luni: Mallorca, Alicante, Malaga și Faro. Mai multe detalii despre zborurile către aceste destinații regăsiți în acest articol dedicat.

După o scădere cu 0.4% a numărului de pasageri față de anul 2015, de la 61,322,729 la 60,119,215 în 2016, Fraport, compania care administrează cel de-al patrulea aeroport ca mărime din Europa, încearcă să atragă noi companii aeriene care să opereze zboruri din și către Frankfurt. După Ryanair, operatorul low-cost Wizzair a anunțat de asemenea recent zboruri de pe FRA către Sofia și Budapesta.

Ca răspuns al acestui ‘asalt’ al operatorilor low-cost pe aeroportul FRA, cel mai mare hub al Lufthansa, CEO-ul grupului, Karl Ulrich Garnadt, a declarat la începutul lunii Februarie că “lucrăm la o soluție pentru vara anului 2018”.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share