Rute aeriene
Îmi place

Ryanair deschide o bază la Frankfurt Main (FRA) și anunță zboruri către Spania și Portugalia

2 noiembrie 2016
9302 Vizualizări
2 Comentarii
citire în 2 minute
Ryanair deschide o bază la Frankfurt Main (FRA) și anunță zboruri către Spania și Portugalia

Operatorul low-cost Ryanair a anunțat oficial că va deschide o nouă bază pe aeroportul Frankfurt Main (FRA) de unde va opera rute către destinații de vacanță începând cu vara anului viitor.

Odată cu acest anunț, Ryanair confirmă strategia de a-și muta operațiunile aeroportuare pe aeroporturi primare, iar Frankfurt Main, al patrulea cel mai mare aeroport din 2015 după numărul de pasageri, va fi cel mai mare aeroport de pe care Ryanair operează.

Operatorul irlandez va opera zboruri către Alicante, Faro, Malaga și Palma și va aloca două aeronave la Frankfurt, începând cu luna Martie 2017. Toate cele patru rute anunțate vor fi operate zilnic. Odată cu anunțarea primelor rute, Ryanair estimează că va transporta 400000 pasageri pe an către aceste destinații.

Ryanair deja operează zboruri de pe aeroportul Frankfurt Hahn, aeroport care a devenit a doua bază a Ryanair din Europa încă din 2002, către cele patru destinații nou anunțate.

Citește și  TAROM și Air Europa își extind parteneriatul de codeshare pe noi rute

Lufthansa operează zboruri de la Frankfurt (FRA) către Malaga, zboruri către Palma sunt operate de TUIfly, Air Berlin și Lufthansa. Zborurile către Faro, Portugalia, sunt operate de doi operatori, TUIFly și Lufthansa, iar Alicante este singura destinație, din cele patru anunțate, pentru care Ryanair nu are concurență de pe aeroportul Frankfurt Main.

Conform lui Kenny Jacobs, Chief Commercial Officer la Ryanair, în luna Ianuarie a anului viitor aceștia vor anunța programul de iarnă 2017/2018, care „este include mult mai multe destinații”.

Zborurile către Alicante, Malaga, Palma și Faro sunt deja încărcate pe siteul operatorului și pot fi rezervate.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

2 comentarii

  1. Pingback: Wizzair va zbura de la Frankfurt (FRA) către Sofia și Budapesta – BoardingPass.ro

  2. Pingback: CEO-ul Ryanair anunță alte 20 de rute noi care vor fi operate din Frankfurt (FRA) – BoardingPass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *