Carpatair operează zboruri pentru Air Italy cu un Fokker 100

Carpatair a început în 17 iunie să zboare cu un avion Fokker 100 (YR-FZA) pentru Air Italy pe rute interne.

Air Italy, companie aeriană deținută în proporție de 49% de Qatar Airways, a închiriat mai multe avioane pentru a opera zboruri comerciale după ce Boeingurile 737 MAX din flota sa au fost reținute la sol începând cu a doua jumătate a lunii martie.

În ultima perioadă Blue Air și Cobrex Trans au operat zboruri pentru operatorul italian cu avioane de tip Boeing 737 însă pe perioade foarte scurte de timp.

Carpatair deține trei avioane de tip Fokker 100, avioane care sunt închiriate pe termen scurt sau mediu pentru diverse companii aeriene din Europa. În prezent un Fokekr 100 operează zboruri comerciale pentru operatorul sloven Adria Airways iar altul operează pentru Montenegro Airlines.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
15
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share