PAS 2019: Wizz Air comandă 20 de Airbusuri A321neoXLR

Indigo Partners, grup care este acționar majoritar al companiilor aeriene Frontier Airlines (SUA), JetSMART (Chile), Volaris (Mexic) și Wizz Air (Ungaria), a plasat o comandă fermă pentru 50 de Airbusuri A321neoXLR.

Potrivit grupului, 20 din cele 50 de Airbusuri A321neoXLR vor intra în flota Wizz Air, 18 vor ajunge la Frontier și 12 în flota operatorului JetSMART din Chile.

În acest moment nu se știe dacă Wizz Air va opera zboruri intercontinentale cu A321neoXLR însă până la livrarea acestor avioane, care va avea loc după 2023, cu siguranță vom afla planurile operatorului lowcost.

CEO-ul companiei lowcost Frontier Airlines (SUA), a declarat că noul A321neoXLR îi va ajuta să zboare de pe o coastă pe alta a continentului American dar și spre insulele Hawaii. De asemenea, avionul le va oferi și oportunitatea de a opera zboruri lung-curier și către America Centrală.

Cei patru operatori aerieni dețin 295 de avioane Airbus și, cu această comandă, mai au de recepționat 636 Airbusuri.

Mai multe detalii despre noul A321neoXLR produs de Airbus regăsiți în acest articol dedicat.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
18
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
18
Share