Charterele dintre București și R. Dominicană sunt reluate din 29 octombrie

Foto: Kremen Jelezov

Zborurile charter dintre București și Republica Dominicană sunt operate din nou începând cu data de 29 octombrie 2021.

Compania bulgară Gullivair operează în perioada 29 octombrie 2021 – 25 martie 2022 câte un zbor charter pe săptămână din București spre La Romana, Republica Dominicană.

La fel ca și la începutul anului 2021, zborurile dintre cele două orașe vor fi operate fără escală cu avioane de tip Airbus A330.

Orarul zborurilor:
GBG901: București (OTP) 00:55 – 07:00 La Romana (LRM) / în fiecare vineri;
GBG902: La Romana (LRM) 22:00 – 18:00(+1) București (OTP) / în fiecare vineri.

Aceste zboruri charter nu pot fi rezervate separat deoarece sunt operate pentru turoperatorul român Karpaten și alte agenții partenere și se vând exclusiv ca pachet turistic.

Primul zbor dintre România și Republica Dominicană a avut loc în 29 ianuarie 2021 și a fost operat tot de compania bulgară pentru același turoperator.

În acest sezon de iarnă vor fi operate din țara noastră și mai multe zboruri charter spre destinații exotice precum Mauritius, Seychelles, Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Tanzania și Capul Verde decât în iarna trecută.

Pe lângă aceste destinații exotice, pentru următoarele luni turoperatorii din țară au programat zeci de zboruri charter și spre destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.Total
36
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
36
Share