Un avion Transavia a fost evacuat după aterizare din cauza unui incendiu

Foto: RONNIE

Un Boeing 737-800NG operat de compania olandeză Transavia a fost evacuat imediat după aterizarea la Amsterdam din cauza unui posibil incendiu.

Boeingul 737-800NG înmatriculat PH-HXG opera zborul Transavia HV6730 pe ruta Sevilla – Amsterdam, iar la câteva minute după aterizare acesta a fost evacuat, potrivit Telegraaf.nl.

Toți cei 180 de pasageri au fost evacuați cu ajutorul ieșirilor de urgență pe o cale de rulare a aeroportului din Amsterdam din cauza unui incendiu care ar fi izbucnit la bordul avionului.

Potrivit companiei aeriene, niciun pasager nu a fost rănit, iar echipajele de urgență au stins intervenit imediat. Transavia și o echipă de investigatori vor analiza cauzele incidentului.

Foto: Ronnie

Din fotografiile publicate pe rețelele de socializare de către pasagerii care au fost în avionul respectiv pot fi observate flăcări la roțile din partea stângă a trenului principal de aterizare.

Este posibil ca aceste flăcări să fie rezultatul unei frânări mai forțate după aterizare, însă au fost stinse de pompieri înainte ca ele să se extindă.

Incidentul a avut loc joi după-amiază la ora locală 13:30 (ora 14:30 ora României).

Compania Transavia este o subsidiară a grupului Air France-KLM și nu operează zboruri din și spre România.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share