Christian Tour va lansa compania aeriană Animawings

Actualizare: pe surse, Animawings va avea inițial în flotă două Airbusuri A320 însă informațiile referitoare la flotă se opresc momentan aici.
Codul ICAO al companiei aeriene este AWG iar callsign-ul de identificare este Animawings.

Potrivit documentelor obținute, în 25 noiembrie 2019 compania aeriană a depus o cerere la OSIM pentru înregistrarea mărcii Animawings.

Advertisements


__________
Cel mai mare tur-operator și organizator de zboruri charter din România, Christian Tour, se pregătește să-și lanseze propria companie aeriană.

În luna iulie a acestui an Memento Group Holding BV (Olanda) care deține Christian Tour și Panait Mihai au înființat în România societatea comercială Anima Wings Aviation SA cu sediul în București, sector 1, Șoseaua București-Ploiești 42-44, Clădirea B, Aripa B1, etaj 2.

👋🏻 BoardingPass.ro e și pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Obiectul de activitate al acesteia este transportul aerian de pasageri, potrivit codului CAEN 5110. Capitalul social al Anima Wings Aviation SA este de 7.8 milioane de lei.

Administratorii societății sunt Panait Mihai, Cîrjeu Bogdan Cristian și Stoian Antonio-Viorel, cel din urmă ocupând și funcția de director general.

În prezent Christian Tour, DerTour și alte agenții de turism din țara noastră vând pachete de vacanță cu plecare din mai 2020 către Egipt, Grecia și Turcia a căror zboruri vor fi operate de Animawings.

În această după-amiază am transmis un email companiei și voi actualiza articolul cu mai multe informații în cazul în care reprezentanții săi răspund solicitării BoardingPass.

Extras informații din Monitorul Oficial:
Societatea ANIMA WINGS AVIATION

Înainte de a apărea pe site, știrea a fost publicată pe grupul BoardingPass.ro de pe Facebook.

Advertisements
Total
50
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
50
Share