Natalia Fileva, co-proprietara grupului rus S7, a decedat într-un accident de avion

Natalia Fileva, co-proprietar și președinte al consiliului de administrație al grupului S7, cel mai mare grup aerian privat din Rusia, a decedat într-un avion care s-a prăbușit duminică după-amiază în Germania, a confirmat serviciul de presă al companiei aeriene.

În accidentul care a avut loc în timpul procedurii de aterizare pe aeroportul Frankfurt Egelsbach din Germania a fost implicată o aeronavă privată Epic-LT, înmatriculată RA-2151G, cu șase locuri și și-au pierdut viața trei persoane, două dintre ele fiind de cetățenie rusă. Circumstanțele tragediei nu sunt încă cunoscute.

Advertisements

Avionul a decolat de la Cannes, Franța, la ora locală 14:00 iar o oră și 20 de minute mai târziu s-a prăbușit.

Natalia Fileva, în vârstă de 55 de ani, este una dintre cele mai bogate femei de afaceri din Rusia și se afla în Germania pentru tratament medical. Potrivit Forbes, averea sa este estimată la 600 de milioane de dolari.

Grupul S7 este co-proprietar al Natalia Fileva și al soțului ei, Vladislav Filev. Aceasta este cel mai mare holding privat de aviație din Rusia, cuprinde aproximativ 15 companii, dintre care cele mai mari sunt Siberia Airlines (S7) și Globus Airlines.

Compania aeriană S7 Airlines ocupă locul doi în ceea ce privește traficul de pasageri în Rusia după Aeroflot.

Investigarea incidentului va fi efectuată de o comisie internațională cu participarea autorităților ruse de aviație, potrivit companiei S7 Airlines.

Advertisements
Total
8
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
8
Share